luni, 4 noiembrie 2019

DESPRE EȘECUL ACUM ÎN CAPITALĂ ...

Mă întreabă Facebook-ul la ce mă gândesc, dar mă sună și prieteni, cunoscuți, ca să își exprime regretul nu atât pt eșecul lui Andrei Năstase, cât pt victoria lui Ceban... 

Răspund FB, dar și tuturor: pierderea lui Năstase este plata lui Dumnezeu pt că Blocul ACUM i-a desconsiderat și îi desconsideră, în continuare, pe unioniști. Încă în parlamentarele din 24 februarie - dacă acum-iștii autodeclarați “proeuropeni” făceau o platformă comună cu unioniștii, - exista o mai mare forță politică în Legislativ. 

Însă pt că nu au avut voie de la patronii antiromâni (lăsați poveștile cu sprijinul unor partide din România! - și ăia sunt victimele sindromului fricii lor permanente în fața Rusiei!), au mers îngâmfați în scrutin și au luat știți cât... Si au creat o coaliție ruso-europenistă nocivă, care a adus un socialist pro-rus în fruntea capitalei. 

Rezultatul de ieri confirmă justețea poziției PNL.md, pe care o tot vocalizăm din 2016: “Numai o platformă comună politică euro-unionistă poate crea o alternativă puternică în fața exponenților intereselor rusești în statul nostru românesc!” 

Orgoliul și dependența de cei care v-au racolat pt Kremlin a creat situația actuală. Voi, cei din ACUM, rupeți-va de patronii antiromâni și antiunioniști, încercați să vă aparțineți - atât în raport cu purtătorii intereselor rusești, dar și în raport cu occidentalii filoruși - doar astfel veți demonstra că nu sunteți falși pro-europeni, că nu sunteț ruso-europeniști, că nu sunteți un fel de “proeuropeni” fără identitate românească, dar că sunteți români pro-europeni adevărați și că puteți fi și unioniști.  Și veți fi așa la sigur, pun pariu! 

Vitalia Pavlicenco
https://www.facebook.com/100000072659380/posts/2837232469622480/?sfnsn=mo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu