joi, 5 iulie 2012

Apel catre membrii Consiliului Unirii

Stimati membri ai Consiliului Unirii,

Grupul coordonator, care a organizat, de la constituirea Consiliului Unirii, in februarie 2012, activitatile dedicate celor doua secole de ocupatie ruso-sovietica, anunta ca declanseaza discutii pentru a identifica prioritatile si posibilitatile de a activa in continuare in vedere promovarii platformei care sa conduca spre realizarea visului nostru comun – de reunire a celor doua state romanesti.

Multumim tuturor celor care au contribuit la sprijinirea actiunilor Consiliului Unirii, desfasurate in special in Republica Moldova. Cu toate ca in cele doua state romanesti si in unele comunitati din afara au fost organizate manifestari dedicate unor date de importanta majora din Istoria Romanilor, sprijinul material si financiar pentru cei din Republica Moldova a permis la limita asigurarea organizatorica si logistica a actiunilor. In continuare, se impune gasirea unor formule pentru a nu intrerupe extinderea si consolidarea activitatii platformei unioniste “Consiliul Unirii”. Orice ajutor este binevenit. Va solicitam sprijin pentru a continua efortul de coagulare a pozitiei ca numai prin Unirea Republicii Moldova cu Romania romanii se pot regasi intr-un stat european puternic, pentru binele tuturor si al fiecaruia – destin de care a avut parte poporul german.

Asteptam propuneri, sugestii, sprijin de orice fel pentru a putea merge inainte.

Va asteptam, pe membrii Consiliului Unirii din Republica Moldova, la sedinta organizatorica traditionala de joi (5 iulie), ora 17.00, de la Chisinau, Calea Iesilor nr.6, etaj 4.

Grupul coordinator al Consiliului Unirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu